Linda Ronstadt taler…

4. februar 2019

Når man ikke kan synge, så kan man måske tale. Nej, alting har sin tid. Og i Linda Ronstadts tilfælde gjorde en Parkinsons-sygdom det umuligt for hende at fortsætte som sangerinde efter årtusindskiftet. I en alder af 72 år må hun tage til takke (og det gør hun!) med at være derhjemme, læse bøger o. lign. Men alligevel har hun kunnet trække fuldt hus til en samtale om karriere og liv – opfulgt af et lignende tv-interview, hvor hun med stoisk ro forholder sig til sin skæbne. Og der er noget livsbekræftende i Ronstadts livskloge håndtering af journalistens spørgen, som fx da hun afvæbner spørgsmålet om en vis medaljes betydning med at det, det drejede sig om, var arbejdet som sangerinde, ikke medaljer…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

27 har læst indlægget
13,533