Ad erindringens boulevard: Grateful Dead på Stakladen i 1972

6. februar 2019

Jeg har skrevet om det før. Dengang i 1972, hvor Grateful Dead gav en legendarisk (i hvert fald i lokalområdet) koncert i Stakladen. Det var året før, jeg begyndte at læse på universitetet, og jeg ved ikke engang, om det gik op for mig, at det var i den jyske hovedstad på det tidspunkt. Der var langt fra Esbjerg til Århus i 1972. Men da jeg først kom til byen, gik det op for mig, at jeg var gået glip af noget stort.

En god bekendt gjorde mig i dag opmærksom på, at begivenheden har fundet vej til universitetets hjemmeside, hvor koncerten og pladeudgivelserne i forbindelse hermed omtales. Det manglede da også bare.

Koncerten ligger i øvrigt i sin fulde længde på nettet:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

16 har læst indlægget
13,533