Ron synger Bob Snider

8. februar 2019

Jeg følger, som I ved, Ron Sexsmiths low budget-, no shit-indpilninger fra hans eget hjem. Og ikke alene er det en vandring gennem nogle af poppens bedste sange. Det er også en introduktion til mange  kanadiske sangskrivere. For kanadieren Sexsmith er meget loyal over for sit hjemlands sangskrivere. Både de store, kendte og mindre kendt som fx Bob Snider.der også er Sexsmiths personlige ven.

Snider har aldrig søgt penge eller succes, men har optrådt som busker og på små scener. Som han selv har sagt:

“The devil does not drag you kicking and screaming into hell. The devil makes you a deal. I don’t believe in the devil. I’m just using it as a metaphor, OK? But nobody’s forced. People make deals. They’re talked into it. Everybody around them is nervous and worried about the future and security and all this stuff. So you get sucked into the machine. But I was never tempted. It just revolts me, the whole thing. I guess that’s why I’m a folk singer.”

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

20 har læst indlægget
13,662