Grammy – 2019

11. februar 2019

Sandelig om ikke Voices of Mississippi vandt en Grammy i kategorien “Best Historical Album”. Helt fortjent og til lykke til dem, der står bag. Men ellers skal jeg lede med lys og lygte for at finde en vinder, jeg kender til eller bare har hørt om. Men de er der da, langt nede på listen. Langt nede finder jeg således under kategorien  Best Contemporary Instrumental Album den legendariske trommeslager Steve Gadds Steve Gadd Band. Hvis man har fulgt med i amerikansk rock siden halvfjerdserne, ved man, hvem Steve Gadd er.

Under kategorien Best Jazz Instrumental Album finder man gode gamle Wayne Shorter (Weater Report m.fl.) og hans Quartet og “Emanon”.

Buddy Guy vandt for sit traditionelle blues album… The Blues is alive and well

Og de nyere navne? Jo, ret skal være ret. For nogle år siden fremhævede jeg Kacey Musgraves som et at de nye kvindelige talenter i countrymusikken derovre, og i år vinder hun med bedste countryplade “Golden Hour”.  Godt så.

Og bedste amerikanske roots-optræden blev vundet af Brandi Carlisle, som jeg endnu ikke har skrevet om (det kommer nok), men kender..

  • men vi skriver jo også 2019 og ikke 1979.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

24 har læst indlægget
13,464