Skilsmisseplader

1. marts 2019

Der er ikke noget, der er så galt, at det ikke er godt for noget. Sådan sagde mine forældre engang imellem, når verdens modstand og -gang meldte sig. Og jeg kom straks til at tænke på den livsvisdom, da jeg læste en liste over de 30 bedste skilsmisseplader (break up-records).

Og det er en oversigt over en række fremragende plader. Lige fra Fleetwood Mac og deres Rumours over Joni Mitchells Blue og Bob Dylans Blood on the tracks til – ja, den – Beach Boys’ Pet Sounds. Og straks måtte jeg tænke på plader, der ikke kom med på listen. Fx Ulf Lundells dobbeltalbum fra 1985 Den vassa eggen. Og flere til. Jeg må opspore nogle flere opbrudsplader, for emnet genererer tydeligvis god musik i lange baner.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

58 har læst indlægget
14,753