Rory Gallagher – 71

2. marts 2019

En af mine guitarhelte, irske Rory Gallagher, ville være blevet 71 år på denne dag i marts. Siden han grundlagde Taste i 1966 har han stået for mig som indbegrebet af vaskeægte bluesrock med streg under rock og hans liveindspilninger fra turen i Irland i 1974 skal med på min øde ø, når klimakrisen sender mig derud (for håbentlig med en grammofon og en vinddrevet strømgenerator…). Her er han fra en af de i Tyskland legendariske tv-optrædener på mit gamle favoritprogram Beat Club (I øvrigt er der masser af fine koncertoptagelser o.a. med ham på tuben).

Rory havde smag for de våde varer og måtte igennem en levertransplantation, der i 1995 kostede ham livet. Skål Rory.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

35 har læst indlægget
14,690