8. marts – kvindernes internationale kampdag

8. marts 2019

Greta Thunberg, pigen der har sat en skolestrejke for klimaet-bevægelse i gang over hele kloden tweeter disse fornuftige ord:

“Nowhere in the world today women and men are equal The more I read about the climate crisis the more I realise how crucial feminism is. We can’t live in a sustainable world unless all genders and people are treated equally”

Nej, klimaproblemer, ulighed, demokratisk underskud og mange andre at tidens tunge problemer kan ikke adskilles. Problemerne hænger sammen. Ingen kvindekamp uden klassekamp, som halvfjerdserfeminister sagde. At kæmpe for lighed for alle er at kæmpe for en bedre og anderledes verden end den eksisterende. God kampdag til alle feminister M/K+.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

111 har læst indlægget
14,619