Internetfiskere på krogen

20. maj 2008

Langt nede på listen af nyheder finder man en interessant sådan. Et stort netværk af amerikansk bosiddende rumænere (primært), der havde specialiseret sig i “fishing” via emails blandt PayPal- og Ebay-brugere, er blevet afsløret og pågrebet. Selv har jeg modtaget en mindre tsunami af sådanne opfindsomme mails, der har villet have oplysninger om mine bankkonti. Nu kan man så håbe, at der – for en tid – bliver lidt længere mellem den slags i strømmen af spam-mails…

6 kommentarer

  1. anjoe kommentarer:

    Ja det vil jeg sørme også håbe for dig; hvis får du vel tid til at skrive en lille lykønskningshilsen på bloggen her til Joe Cocker, som fylder 64 år i dag. Selv har jeg gjort det ;-)

  2. capac kommentarer:

    @Anjoe: Tænk sig 64! Til lykke Joe. Jeg skal nok vende tilbage til ham igen. Her kan du så more dig lidt over John Belushis parodi på Cocker:
    http://www.capac.dk/wordpress/?p=1974.

  3. anjoe kommentarer:

    Halløj hvor morsomt – næsten helt i plet. Den kan godt ses en ekstra gang eller to, og mon ikke at Joe Cocker selv har moret sig ;-) Leon Russell bliver dæleme ogsÃ¥ spiddet, herligt. Tusinde tak, Capac…

  4. capac kommentarer:

    @Anjoe: Ja, det er en kærlig parodi. Og uden kærlighed er det jo ikke sjovt…

  5. anjoe kommentarer:

    Du har ret, Capac! At jeg allerede besøger din blog igen, du ved “3 ting/gange er alt for mange/tit”, ja det skyldes, at jeg glemte at spørge dig til, om filmen “Mad dogs …” er at købe pÃ¥ bÃ¥nd eller CDrom? Jeg er ikke god/dygtig nok til at hente visse ting ned, det ikke mindst grundet mangel pÃ¥ oversættelsens ædle kunst, engelsk/dansk – vil ikke risíkere, at Rimkogerens og min fælles computer bliver angrebet, og det trods flere skjold ;-) Derfor fravalgtes bl.a. dit link til Pan’s franske Robert, for jeg forstod ikke teksten og turde/ej heller vidste, derfor ikke begynde klikkeri ;-)

    Og skulle du nu, min gode Capac, tænke, hvordan pokker kan hende anjoe så bringe masser af vittighedstegninger på engelsk/amerikansk, ja da er mit svar, at jeg med stor fornøjelse besøger en del blogs dagligt, kikker igennem deres indhold, og hvor mit smil/forståelsens breder sig, og det på godt/ondt/ironi, ja de gemmes i mine arkiver til eventuelt senere brug, yes!!

  6. capac kommentarer:

    @anjoe: Jo, Mad Dogs findes både som CD (i forskellige udvidede udgaver) og såmæn også på DVD, blandt andet en om den amerikanske Mad Dogs-tour. Så der er nok at gå i gang med. Du kan sikkert få en af de store danske pladeforretninger til at skaffe det hjem, du skal bruge. Ellers er der amazon.co.uk.
    Du kan roligt bruge Pan-siden. Den er uden virus og så videre. Jeg har haft personlig kontakt med ejeren og kan stå inde for hans seriøse projekt.
    Du og Rimkogeren skal ikke være så bange for vira osv. En firewall (Windows eget fx), et godt virusbeskyttelse (fx det gratis AVG) og så almindelige forholdsregler, så er I godt kørende. Med forholdsregler tænker jeg især på den med at lade være med at svare på eller åbne de mange spammails, man får med tiden. Fortsæt bare med vittighederne. De skader i hvert fald ikke.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

166 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62