Townes Van Zandt – 75

15. marts 2019

Townes van Zandt døde i 1997 af et hjertetilfælde. Og der var ikke noget i hans liv indtil da der tydede på, at han ville blive rigtig gammel. Den høje, slanke sangskriver med de vemodige sange havde et problem med sprutten lige som den forgænger, han ofte er blevet sammenlignet med, Hank Williams. Dertil kom psykiske problemer og stoffer som heroin og kokain.
Men Zandt var som Kris Kristofferson sagde en “sangskrivernes sangskriver”. Altså en af dem andre sangskrivere ser op til, men som ikke nødvendigvis bliver alment populær af den grund. Men folk som John Prine, Lucinda Williams, Nancy Griffith, Merle Haggard, Willie Nelson og Emmylou Harris har indspillet hans sang og gjort deres til, at hans navn og musik ikke går i glemmebogen med det første.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

30 har læst indlægget
14,004