Woodstock 50

20. marts 2019

Som tidligere omtalt laves der en jubilæumsfestival til minde om alle festivalers moder Woodstock-festivalen i 1969. Og med arrangørernes ordvalg bliver det musikalske udbud “eklektisk”. Lidt mindre pænt formuleret, så bliver udbuddet nærmer en rodebutik eller et persisk marked i musik. Og programmet for de tre dage er nu lagt fast:

Day 1: The Killers, Miley Cyrus, Santana, The Lumineers, The Raconteurs, Robert Plant, John Fogerty, Nathaniel Rateliff and the Night Sweats, Run the Jewels, The Head and the Heart, Maggie Rogers, Michael Franti & Spearhead, Anderson East, Princess Nokia, John Sebastian

Day 2: Dead and Company, Chance the Rapper, Black Keys, Sturgill Simpson, Greta Van Fleet, Portugal. The Man, Leon Bridges, Gary Clark Jr., Edward Sharpe & The Magnetic Zeroes, Dawes, Margo Price, Country Joe, Rival Sons, Emily King, Soccer Mommy, Taylor Bennett

Day 3: Jay-Z, Imagine Dragons, Halsey, Cage The Elephant, Brandi Carlile, Janelle Monae, Young The Giant, Courtney Barnett, Common, Vince Staples, Judah and the Lion, Earl Sweatshirt, Boygenius, the Zombies, Canned Heat, Hot Tuna, Pussy Riot, Cherry Glazerr

Og man skal lede lidt for at finde eksempler, der også var med dengang, men de er der da, selv om andre – fx The Who – brillerer ved deres fravær. De andre deltagere var end ikke født dengang, ja måske ikke engang planlagt af deres forældre. Så de er lovlig undskyldt, hvis de ikke kan genskabe noget af stemningen og ånden fra dengang.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

32 har læst indlægget
13,986