Master Fatman – Morten Lindberg – er død, 53 år

26. marts 2019

For fanden, når man lige at tænke, ved nyheden om, at Master Fatman er død alt for tidligt i en alder af kun 53 år. Morten Lindberg, som hans borgerlige navn var, var udsøgt repræsentant for vor tids mediepersonager. Han gjorde en dyd ud af sit udseende som overvægtig mand og brandede sig selv om sådan med navnet Master Fatman. Når man ikke passer ind i mediebilledets krav om fremtræden, så må man nødvendigvis vende sine bagdele til fordele. Og det lykkedes for Lindberg at slå igennem mediemuren som musiker, dj, tv-vært, partistifter og meget andet og gøre en karriere ud af det. Senest har Lindberg gjort sig bemærket som tv-vært i et program om ølbrygning og som dj på DRs P8 Jazz (Jazzmosfæren). Nu er han død, og medierne er endnu mere forudsigelige og kedelig end før.

En af tykmesterens tykke fans har skrevet en fed, kærlig nekrolog.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

49 har læst indlægget
13,381