Vanilla Fudge spiller Beethoven

23. maj 2008

I dag har Listemageren og capac ved fælles hjælp og lidt msn-håndkraft løst en lille gåde, der var dukket op hos førstnævnte: Hvem der spillede et rocket orgeldomineret udgave af Måneskinssonaten? Og det er såmænd Vanilla Fudge, der på albummet The Beat Goes On fra 1968 har et medley bestående af Für Elise og Moonlight Sonata (også kaldet Quasi una Fantasia). Desværre kan youtube ikke levere en udgave. Men her er en på mange måder syret optagelse med Vanilla Fudge, hvis musik er “out of Space” i følge programværten…

V A N I L L A F U D G E – You Keep Me Hanging On

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

læst 108 gange
Side 1 af 11
11,613