50: George Harrison – Electronic Sound

9. maj 2019

Med Wonderwall (1968) og Electronic Sound, maj 1969 sagde George Harrison på sæt og vis farvel til Beatlesperioden. Også selv om den moog syntheziser, der skabte Electronic Sounds to musikstykker blev brugt af Beatles på Abbey Road. Beatles var i opløsning og de fire gik deres forskellige musikalske veje.

Harrisons eksperimentale album kom på Apple- underplademærket Zapple, hvor man udgav “avantgarde” (fx også Yoko Onos og John Lennons plader). Nogen succes blev pladen ikke, men tjente måske også mest til at kridte banen op for Harrisons kommende og meget mere succesfulde All Things Must Pass, der kom året efter.

Klik på linket ovenfor. Hele pladen ligger derude på nettet til aflytning.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

6 har læst indlægget
13,533