Michael “Bonden” Bundesen fylder 70

12. maj 2019

Kendt og elsket forsanger i Shu Bi Dua, Michael Bundesen, øgenavn “Bonden”, fylder 70 år i dag. Og så skal vi ikke glemme, at han har andet på CV’et end Shubberne. Det startede med folktrioen Quaks, og nogle soloudgivelser blev det også til, bl.a. den afbillede fra 1969. Og så var Bundesen også i en længere periode pladevender i DRs P3, hvor han spillede masser af solid tresser- og halvfjerserpop og -rock, og det var han rigtig god til.

I 2011 blev han ramt af en blodprop i hjernen. Den satte en stopper for Shubidua i bandets originale opsætning, men de resterende optræder dog stadigvæk med Shubbernes repertoire og Bundesen drømmer vist – i følge sladderpressen – om at komme til at stå på en scene igen. Vi får se, om det sker. I hvert fald har han og Shubidua været et originalt og slidstærkt bidrag til dansk pop og rock.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

21 har læst indlægget
13,524