På lyssporet igen… Prime Suspect 1973

21. maj 2019

Cat Stevens, Pink Floyd, Joe Cocker, Bob Marley & the Wailers, Free, It’s a beautiful Day, Blind Faith, Roxy Music, Deep Purple og Richard Myhill. Ja, sådan så lydsporet ud eller rettere: lød til den begavede britiske krimiserie Prime Suspect 1973 (el. Tennison), der er den historiske forløber til serien Prime Suspect med Helen Mirren i hovedrollen.

I forløberen er det den unge Stefanie Martini, der fremstiller den unge, meget ambitiøse betjent Jane Tennisons vej ind i en mandsdomineret politiverden. Klassisk britisk kriminalserie – og så med et imponerende lydspor, der passer smukt til den tid, 1973, hvor serien starter, og gør det tåleligt at se serien, selv om man måske har set den engang før. Og så er det lidt sjovt at sidde i lytte og kigge på de især britiske biler, der kørte rundt det år, man selv begyndte at studere i Århus. Så de virkelig sådan ud!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

9 har læst indlægget
13,604