Bad Boy

24. maj 2019

Beatles startede som bekendt som et kopiband. Og en af de sange, de kopierede, var Larry Williams’ “Bad boy”. De indspillede den på komponistens fødselsdag, den 10. maj 1965, sammen med “Dizzy Miss Lizzy” (også Larry Williams’). “Bad boy” kom samme år med på den amerikanske LP Beatles VI, medens “Dizzy Miss Lizzy” kom med – også samme år – på Help. Men i Danmark dukkede “Bad boy” vist først op på LP, da opsamlingen A Collectioin of Beatles Oldies udkom i 1966. Så i Danmark var man henvist til at købe EP’en Beatles Forever i 1965, hvis man ville lytte til deres udgave af denne Larry Williams-klassiker. Flere år senere dukkede den op på opsamlingen Rarities og på Past Masters Vol. I.

Se det er, hvad der kommer ud af en Facebookdebat med en gammel bekendt om dengang, vi kun havde råd til single- og EP-plader, gik i korte bukser og boede i Esbjerg.

Nogenlunde samtidig med Beatles lavede australske Twilights’ en ganske ferm udgave:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

17 har læst indlægget
13,608