Og valget i går

6. juni 2019

Jeg ved ikke rigtig om man skal le eller græde over valgresultatet i går. Ganske vist mistede den siddende regering magten, selv om partiet Venstre gik lidt frem. Men vi ved også af erfaring, at problemerne først begynder, når en ny regering skal på plads. Socialdemokratiet skal samarbejde med et samlet set styrket venstrefløj, hvor de Radikale og SF blev styrket, medens Enhedslisten og Alternativet måtte se tilbagegang. Mit håb er, at disse partier, der har snakket meget om klimaet i valgkampen, kan sætte sig sammen og formulere en klimalov, der som minimum lever op til Paris-aftalens fordringer til en klimapolitik. Det ville virkelig være noget, der kunne ændre dansk politik i bund og grund.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

11 har læst indlægget
14,218