Musik i stride strømme…. Jeanines

17. juni 2019

Man behøver ikke abonnere på de store musiktjenester for at lytte til interessant musik. Selv bliver jeg pt. tæppebombet med tilbud fra Spotify, der mener, at jeg skal skifte mit gratisabonnement (m. reklamer) ud med et premium. Men, det har jeg ikke brug for. Jeg foretrækker musik på den gamle måde. Plader og til nød radio.

Men dermed ikke sagt, at streamet musik ikke kan være interessant. Fx kan man på sider som Soundcloud og Bandcamp finde musik af allerhøjeste kvalitet. Ofte kan musikken hentes ned kvit og frit. Og endnu oftere høres direkte fra siden. Så kan man overveje, om man vil bestille kunstnernes musik i fast form eller som download. Det er helt fint i disse tider, hvor de store pladeselskaber ikke kender deres besøgelsestid, når det gælder den store talentmasse, der faktisk er derude, og i en tid, hvor det er mere end svært at sælge musik i det hele taget.

Jeg faldt over Jeanines, der er en duo fra New York. De spiller let, liflig indiepop uden de store musikalske prætentioner. Det er lige ud ad landevejen og ind i øret.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

14 har læst indlægget
14,464