Elvis anno 1969

6. juli 2019

Nej, der er åbenbart ingen ende på Elvis Presley. Han var mit første musikalske idol (inden Beatles kom på banen), og jeg har stadigvæk et svagt punkt for Elvis, og jeg er til fals, hvis der kommer spændende nye udgivelser, der kan nuancere billedet af The King. Om det så er tilfældet med den 11-CD store Elvis Presley Live 1969 tør jeg ikke sige. Men i hvert fald er det en boks, der belyser hans koncertaktiviteter, efter at han var sluppet ud af sine filmkontrakter med Hollywood og igen fik kontakt med sit publikum. Selv om optagelserne er redigerede og opdateret lydmæssigt, og selv om der er sjældne optagelser med, så er det nok en lige stor mundfuld for selv en gammel fan som mig.

PS. Gå på Youtube og søg “Elvis Presley 1969” og du vil finde timevis af optagelser fra det år.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

55 har læst indlægget
14,758