50: Tim Buckley – Happy Sad

10. juli 2019

Med sit tredje album begyndte Tim Buckley selv at skrive teksterne til sine sange og lod inspirationen fra den moderne jazz præge og farve arrangementerne. ET skridt fra enkel folk til mere kompleks og eksperimenterende singer-songwriter-stil. Selv om sangene var relativt lange, målt med popalen – den længste mere end 10 minutter, så klarede pladen sig relativt godt på markedet, selv om Buckley ikke for alvor slog igennem folkeligt.

Apropos Tim Buckley og 1968, så gav Buckley sin første offentlige koncert i England den 7. oktober i London. Koncerten blev optaget og udgivet i 1990 under titlen Dream Letter: Live in London 1968 og lige nu kan du lytte til hele optagelsen lige her – et godt sted at begynde, hvis man ikke kender Buckley i forvejen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

23 har læst indlægget
14,222