Summertime blues #1: Claire og farmand – You got af friend in me

12. juli 2019

Det er sommer og ferietid. Og jeg begynder her en lille serie med hastag #summertime blues. Små tilfældige sange og indslag, der helt er styret af min krøllede hjernes svagheder og tilbøjeligheder. Og i dag faldt jeg over denne lille film med 4-årige Clare, der synger sammen med sin far. You got a friend in me – det er svært at forestille sig, at det ikke skulle passe i det her tilfælde.

PS. Efter jeg faldt over denne lille sang, så fandt jeg ud af, at videoen er – som det hedder i ny-teknologisk slang – “gået viralt”. Millioner af mennesker har set far og datter synge den lille sang. Claire har været på amerikansk tv – bl.a. hos Ellen de Generes – og er altså allerede berømt. Alligevel synes jeg, det er en fin lille sang, og håber berømmelsen ikke ødelægger noget for den lille sangerinde…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

38 har læst indlægget
15,009