Bob Dylan – her, der og alle steder

15. juli 2019

Dylan har været på Roskilde Festival og i Hyde Park. Og som så ofte før deler vandene sig, når anmelderne skal vurdere den aldrende kunstners præstation. Og måske kan man i virkeligheden ikke finde et bedre billede på Bob Dylans betydning som kunstner end en kritiker- og anmelderhob, der er i dybeste splid med sig selv. Som ikke kan finde en fælles målestok for Dylan, ja dårligt nok nogen som helst målestok. – Og Dylan er nok ligeglad. Han har prøvet det hele før. Dårlig kritik og det modsatte. Og han fortsætter som han altid har gjort med at spille sine sange, sådan som han synes de skal spilles og synges den dag og med at optræde for et publikum, der gladeligt betaler det hvide ud af øjnene for at få lov til at se ham på en storskærm fra en pløjemark et eller andet sted i den store verden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

23 har læst indlægget
14,464