Ulf Lundell retur

8. august 2019

Heldigvis er Ulf Lundell vendt tilbage fra det, der vist skulle være hans otium. Han kunne ikke undvære musikken, poesien og kunsten. Og det er en passende anledning til at kigge tilbage på hans store oevre. Derfor har jeg på biblioteket lånt boksen Under Vulkanen, der rummer hele 14 skiver med sang og musik, der ikke fandt plads på de officielle plader. Demooptagelser, B-sider og bidrag til dette og hint. Og her finder man fx Lundells versionering af den gamle traver “Så længe skuden kan gå”.

Og i den anden ende finder man hans udgave af “Forever young”…

Jovist, Lundell er en stor favnende kunstner på linje med Dylan, Springsteen og de andre fra det store Amerika.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

6 har læst indlægget
13,835