The Vogues

9. august 2019

Musikken er som et mycelium. Hvis man søger et sted, ledes man af alskens tråde til andre punkter og svampe. Således førte Ron Sexsmith og Mann/Weil mig til den amerikanske vokalgruppe The Vogues, der blev dannet i 1958 i Turtle Creek, Pensylvania, af en flok high school-drenge, der ville tage kampen op mod datidens store vokalgrupper, The Drifters, The Platters, The Dells osv.

Helt så store som de største vokalgrupper blev de ikke, men fik dog en lille håndfuld hits, hvoraf det største blev Petula Clark-coveret “You’re the one”, der nåede op på Billboards fjerdeplads.

Men når man lytter til deres fortolkning af Mann & Weils “Magic Town” (der nåede en 21. plads), så er det lige før, det er svært at forstå, at de ikke blev meget større, end tilfældet har været. Det er flot vokalarbejde, der sagtens kan hamle op med det bedste af slagsen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

7 har læst indlægget
13,759