Med Nena på Smukfest

14. august 2019

Hold da op, når jeg lige at tænke, da jeg læser Gaffa-anmelder Ole Svidts anmeldelse Mere balle end Welle af tyske Nenas optræden på Smukfest. En koncert, der åbenbart snubler i lydproblemer, sprogproblemer (Nena formaster sig til at tale tysk mellem numrene til det danske publikum og må veksle til engelsk) og fordomme. Es ist in Ordnung, men så heller ikke mere, konkluderer Svidt.

Jeg oplevede desværre ikke Nena, men kan godt ærgre mig lidt over, at hendes visit i Danmark ikke ramte mere rent, for det fortjener den snart tresårige tyske stjerne, der er meget mere end den ballonsang, der gjorde hende populær tilbage i 1980’erne. En skam, når der endelig kommer et stort tysk navn til landet. Måske man skulle forsøge sig med en rigtig koncert….

Hun har lavet en serie solide albums, der alle har gjort sig godt i hjemlandet og burde kunne gøre sig hos danske musikelskere, der kan få styr på de sproglige fordomme og de musikalske ditto.

Hendes seneste udgivelse er fra 2018, Nichts versaumt Live og vestår af en DVD og to CD’er.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

72 har læst indlægget
13,994