Og så var der dem der ikke kom…. Woodstock

16. august 2019

Fx Bob Dylan, der havde tilmeldt sig Isle of Wight-festivalen i 1969. Og Rolling Stones, der ikke kunne, fordi Mick Jagger filmede i Australien, og Simon & Garfunkel, der var i studiet, og The Doors, og….

Omvendt, så var der også kunstnere, der faktisk optrådte, men ikke efterlod sig markante eftermæler. Fx britiske Keif Hartley og hans band. Og der er vist kun lydoptagelser fra deres optræden lørdag d. 16. august. Keif Hartley, der døde i 2011, var trommeslager og kendt for bl.a. at afløse Ringo Starr i Rory Storms band, da Ringo gik til The Beatles, og for en tid i the Artwoods. Keif Harley Band led samme skæbne som bandet Quill, der heller ikke figurerede på det oprindelige lydspor og den oprindelige plade fra festivalen. Det er der vist rådet bod på med 50-års-boksudgivelsen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

  1. Helge kommentarer:

    Keef var måske mest kendt for sin tid hos John Mayall, der fyrede ham. Han spillede iøvrigt i Stakladen, Århus omkring 69/70.
    Og ja han er med på det ultimative soundtrack fra Wstock

  2. capac kommentarer:

    @Helge: Ja, jeg nævnte ikke Mayall, for han er nærmest uomgængelig i det lag af musikken. Og jeg har tjekket, både Hartley og Quill er med på den store boks. Det manglede da også bare…

Skriv en kommentar

19 har læst indlægget
14,134