Skydog tv? Skydoginternational? – spiller pub rock

17. august 2019

Jeg har googlet og ledt for at finde en afklaring på spørgsmålet: Hvad er/var Skydog tv/Skydoginternational? Uden at blive ret meget klogere end til at – forsigtigt – konstatere, at der må være tale om en fransksproget sådan (i hvert fald er webadressen med .fr i enden). Og så har den en lille Youtube kanal med en lille bitte samling videoer af høj musikalsk kvalitet. Med Iggy Pop, the Damned, Flaming Groovies og så disse efterhånden kultiske optagelser med Eddie and the Hot Rods. Og en kommentator skriver: “These guys along with Dr Feelgood and others were really ‘Pub Rock’ – a southern thing(England). Not so much an underground, more homegrown/garage/playin’ down the pub ‘with me mates’, sort of thing – in that sense yes Punk – but pre- Punk. Check out Wilko Johnson’s manic guitar style on ‘She does it right’ by the band Dr. Feelgood. The essence was already there, the MM., just lit the fuse”. Præ-punk, ja, men først og fremmest hjemmedyrket pub rock lige nede fra den lokale.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

10 har læst indlægget
13,776