Tom Waits feminiseret… eller noget

24. august 2019

Måske er det i virkeligheden en oplagt, ja en brillant idé – at lade en flok kvindelige kunstnere indspille Tom Waits-sange i en hyldest til manden selv. For er der nogen, der virker mere maskulin i sit udgangspunkt end netop Tom Waits? Med den whisky-og-tobak-farvede stemme og et univers, hvor kvinderne kender deres plads!? Og så alligevel kan kvindelige kunstnere måske sagtens finde noget i mandens mange sange at relatere sig til – fordi det er gode sange med vedkommende tekster.

Og når man blandt bidragyderne finder navne som Aimee Mann, Patti Griffin, Rosanne Cash, Iris Dement og Courtney Marie Andrews, så er det svært at forestille sig, at den hyldest kan gå galt. Hvis jeg var Waits ville jeg være pavestolt og rørt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

21 har læst indlægget
14,286