Sophia Scott – under radaren

19. september 2019

Jeg kan ikke slippe det prægtige Playing for a change-projekt og heller ikke hende, der sang for på sangen “Love”. Sophia Scott hedder hun og hun kommer fra Venice Beach, Californien. Jeg har researchet lidt på hende, for jeg synes hun synger dejligt. Men hun har vist ikke fået udgivet en plade, kun noget streaming – herunder en række Youtube-videoer og Amazon-mp3-filer. Her er hun i en anden sang fra projektet.

Men Sophia Scott er ikke den eneste smukke pigestemme i den sang. Også israelske Tula er med til at løfte Image Dragons “Love” op over mainstreamsumpens vande. Her brillerer hun i en anden projektsang, “Chanda Mama”…

Og lad mig bare tage hawaianske ukulelevirtuos Taimane med i denne pulje af dejlige kvindelige kunstnere.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

6 har læst indlægget
14,409