Bootleg-Bob – vol. 15 – 1967-69

20. september 2019

Støvet har knap nok lagt sig, efter Bob Dylans Rolling Thunder Revue-boks kom i handlen med masser af musik og lyd – og en medfølgende dokumentarfilm af Martin Scorsese, før en ny samling bootlegoptagelser ser dagens lys. Denne gang samler interessen sig om årene 1967-69 og herunder de legendariske og my(s)tificerede optagelser med Johnny Cash.

Og måske er der en form for logik i hastværket. For som bekendt turnerer his Bobness hele tiden, fordi meningen med det hele er at optræde for et publikum, og har derfor begrænset tid til at opholde sig i et pladestudie. Og så kan man jo lige så godt kigge i arkivet og udsende lidt til de hungrende dylanologer og fans.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

27 har læst indlægget
14,464