David Byrnes radio

22. september 2019

Som nævnt abonnerer jeg ikke på nogle af de kommercielle streamingtjenester – Spotify (dog den gratis, reklameinficerede udgave…), Amazon osv. Hverken når det gælder lyd eller billeder. Det betyder dog ikke, at streaming er mig fremmed eller noget som jeg som sådan er modstander af. Selv om der er en masse forbehold over for streaming af musik – bl.a. at lydkvaliteten er lav – så kan man godt få glæde af den streaming som kilde til inspiration og lignende. Fx når David “Talking Head” Byrne invitere ind i sin radio med caribiske og afrikanske “shitholes”. Musik, man måske ellers ikke ville få ind i sine ører.

Eller når Neil Lomax diverterer med punk, post-punk, new wave osv. på sin kanal Teenage Kicks Forest…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

16 har læst indlægget
14,144