50: Da Bonzo Dog Doo-Dah Band indtog Amerika…

19. oktober 2019

Man kan næsten ikke forestille sig noget mere britisk end Bonzo Dog (Doo-Dah) Band, der med deres særlige blanding af alskens musikformer og gakket britisk humor var en slags forløber for Monty Pynton (der i øvrigt blev vist for første gang på tv d. 5 oktober samme år).

Og i 1969 var det meningen, at bandet skulle eksportere den succes, det havde fået i hjemlandet, til Amerika, der var de fleste europæiske navnes våde drøm. Og der blev da også arrangeret et support-job for the Who og noget lignende for The Kinks. Men det hele gik op i hat og briller, fordi bagmændene svigtede med hensyn til organisering og promotion. Det lykkedes dog for bandet at optræde forskellige steder for få mennesker, og i går var det 50 år siden, de optrådte på Bill Grahams Fillmore East.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

15 har læst indlægget
14,133