Dødsfald: Paul Barrere – Little Feat

27. oktober 2019

Næppe har jeg tændt for computeren, før den triste meddelelse om, at Paul Barrere er død på UCLA hospitalet. Barrere havde spillet med et hav af musikere, da han i 1972 blev indlemmet i Little Feat og blev et toneangivende medlem som sanger, bassist og guitarist. Han skrev flere at gruppens bedste sange, fx “Skin it back”, “Feats don’t fail me now” og “All that you dream”. Stilistisk bredte Barrere sig vidt, fra rock til cajun, og han var med til at give Little Feat det americana-flavour.

Ud over sit virke i Feat, havde han en solokarriere, der kastede tre album af sig, og han spillet sammen med Fred Tacket (også Little Feat) i en duo (to livealbums) og med Bluesbusters, der indspillede tre album. Han nåede at turnere med Bob Dylan og resterne af Grateful Dead i Phil Lesh and Friends.

For tre år siden fik Barrere konstateret leverkræft, og man må formode, at det er den sygdom, der nu har taget livet af ham. Han blev 71 år.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

32 har læst indlægget
14,216