Friday i’m in love

30. oktober 2019

Det er ikke kun Ron Sexsmith, der kører sin egen lille coverfabrik på Youtube, hvor han søger, finder og indspiller klassiske sange i nøgne udgaver (enten med guitar eller klaver). Fra skrive- eller køkkenbordet. Også den purunge musiker Phoebe Bridgers har noget tilsvarende, nemlig en coverserie på en af de dominerende streamingtjenester. Her har hun bl.a. fortolket The Cures klassiker  “Friday i’m in love”. Hun skræller helt ind til benet af sangen, så den står helt nøgen, næstenkun iklædt lidt piano og så Pheobes stemme. Og det klæder sangen, der i al sin nøgenhed afslører sin melodiske kraft. Og Pheobe fremfører den med en stemme, der er både sart og skrøbelig – og hudløs som sangens tekst.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

14 har læst indlægget
14,300