50: Musikalske julegaveideer

31. oktober 2019

I mange år har oktober og november været måneder, hvor der udkom relativt mange plader, ikke mindst LP-plader. Musikindustrien vidste, at julen stod for døren og en ny grammofonplade ville være en oplagt gaveidé til verdens musikelskere. Således også i 1969, hvor slutningen af oktober måned bød på flere interessante udgivelser. Fx udsendtes den avancerede engelske folkgruppe Pentangles andet album Basket of Light, Johnny Winters tredje album Second Winter, progrockerne Spirits tredje opus Clear, det dynamiske blues-rock-band Frees andet album Free, det britiske progrockband Renaissances eponyme debutalbum – og The Turtles sidste album Turtle  Soup. For nu at nævne nogle af de mere kendte navne der sidst i oktober 1969.

Desværre er nogle af navnene nok gået lidt i g(l)emmebogen, men det fortjener de ikke. Fin musik over hele linjen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

11 har læst indlægget
14,221