Greta Thunberg – Årets person

11. december 2019

Tidsskriftet Time har ofte haft en god sans for timing. Også denne gang, hvor udnævnelsen af Greta Thunberg til årets person falder sammen med den løbende klimakonference i Spanien, offentliggørelsen af EUs ambitiøse klimaplan for europæisk klimaneutralitet i 2050 og en offentliggørelsen af en række, bekymrende klimaforskningsresultater.

Jovist. Greta Thunberg, der holder den idealistiske, kompromisløse fane højt i sin insisteren på at politikerne og alle os andre gør noget ved problemet, fortjener anerkendelse for at gå i forvejen og ikke lade sig gå på af alle de stærke kræfter, der ønsker at miskreditere hende og bruger ethvert billigt og beskidt trick til at gøre det . Greta vil, at vi skal handle i stedet for at væve os ind i en tåge af ord. Som situationen er lige nu her i 2019 er der al mulig grund til, at hun fortsætter generaliserede skolestrejke for klimaet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

15 har læst indlægget
14,411