Sebastian – 70

19. december 2019

I dag fylder Knud Torben Grabow Christensen, bedre kendt under kunstnernavnet Sebastian, 70 år. Vennen og kritikeren Torben Bille ville have nydt at skrive (endnu) en tilbageskuende artikel om sangeren og sangskriveren, der blev en af dansk pops og rocks helt store sangmagere. Men det er der så andre, der må tage sig af. Heldigvis er Sebastian stadigvæk aktiv. Senest med hele to opsamlingsplader – en for voksne og en for børn – der fortæller noget om spændvidden hos kunstneren Sebastian.

Og jeg kan ikke lade være med at tænke på den unge Sebastian, der stod der med  cowboyjakke, mundharmonikastativ, guitar og langt hår og forsøgte at få sat skub i sin karriere. Det er mange år siden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

13 har læst indlægget
14,464