Birger

3. januar 2020

Og medens fingrene danser hen over det vaskbare tastatur, så dukker Birgit Lystager op på P8Jazz, der slap for mediedøden og fortsætter dette år med. Birgit Lystager, som jeg altid (siden hun kom frem) har holdt af. Af samme grund investerede jeg i det lille bokssæt, der kom for et par år siden med det bedste fra hende. Desværre bremsede en bilulykke Lystagers sangkarriere op. Men en snes år blev det dog til. Nok til at hun stadigvæk huskes for sine sangen inden for jazz og danskpop – af såvel anmeldere og publikum. – Og hvem kan mon synge en sang om Birger, hvis ikke netop Birgit Lystager.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer

 1. Donald kommentarer:

  Det er jo “Sonny” som blev sunget af Cher dengang hun var under tøflen med en fyr, der kaldte sig Sonny. Peter Spar er … hvad er det nu han hed, han skrev alle de danske texter til Gustav Winkler osv. Men se lige en liste af musikere på denne indspilning, wow!

  “Birger” er er fra lp’en BIRGIT LYSTAGER, der udkom på RCA i 1970. Orgel: Ole Kock Hansen Klaver: Ole Kock Hansen Kontrabas: Niels-Henning Ørsted Pedersen Guitar: Ole Molin Trompet: Perry Knudsen Flygelhorn: Allan Botschinsky Fløjte: Ray Pitts Saxofon: Ray Pitts Trommer: Bjarne Rostvold Producer: Leif Risell Komponist: Bobby Hebb Tekst/forfatter: Peter Spar

 2. Donald kommentarer:

  Godt Nytår!

 3. capac kommentarer:

  I lige måde!

 4. capac kommentarer:

  Ja, Peter Spar var vist pseudonym for Thøger Olesen. Og Sonny bliver jazzificeret her af Lystager og alle de gode musikere…

Skriv en kommentar

42 har læst indlægget
14,304