Hvem var/er Tanya Day?

9. januar 2020

På ovenstående fotos ser man sangerinden Tanya Day optræde på Star Club i Hamborg i 1962. Backingbandet var – ja, såmæn – The Beatles. Men hvem er/var denne sangerinde?

Googlesøgemaskinen afslører ikke meget, men dog at blondinen optrådte med mange forskellige backinggrupper og gik under øgenavnet Tanya Day The Turkish Towel Girl, selv om ingen vist havde set hende med et håndklæde.

Man kan også læse, at Tanya var en attraktiv blondine, der havde en imponerende optræden, der kunne kompensere for hendes vokale begrænsninger. Det fremgår også, at hun i hvert fald fik indspillet en plade med The Nu-Notes (der skulle inkludere en ung Richie Blackmore på guitar) – “I get so lonely” – og at hun på et tidspunkt rejste til Israel, hvorefter informationerne om hendes ophører.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

7 har læst indlægget
14,226