Musikåret 2020 – hvad vil det bringe?

12. januar 2020

Rolling Stone forsøger at kigge frem mod årets album. Og oplister en lang række navne – mange kvinder – som jeg ikke har hørt om og derfor heller ikke har forventninger til. Men der er da også et par gamle kendinge. Således udgiver Neil Young albummet “Homegrown”, der i mange år har været bootlegemne og er fuld af gode Youngsange. Heye Lewis and the News vender tilbage efter en lang hiatus med albummet Weather, så helt domineret af nye navne bliver året ikke. Og så – det glæder jeg mig lidt til – udsender det gamle (post)punkband Wire endnu en plade, Mind Hive. De har holdt en høj formkurve på de seneste album, så der er noget at se frem til. Prøvesmagning: “Cactused”.
PS. Og mine faste musikleverandører er også begyndt at vise tegn på liv, så der vanker nok også nogle anbefalinger inden så forfærdeligt længe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

9 har læst indlægget
14,133