Eric Burdon & the Animals

30. januar 2020

Hvad musikåret 2020 kommer til at byde på på plademarkedet, må tiden vise. Indtil videre har jeg ikke løftet øjenlåget ret meget. Men blandt genudgivelserne finder vi en lille boks med Eric Burdon & the Animals. Det var den konstellation, der tog over, da det gamle Animals opløstes.

When I Was Young: The MGM Recordings 1967-1968 – Eric Burdon & The Animals viser, hvad Eric Burdon og dyrene havde at byde på i de vigtige år 1967 og 1968 hos plademærket MGM. Bandet nåede at lave 9 album i alt, inden det var slut. Boksen er kun begyndelsen.

Og selv om det var svært, ja umuligt, at leve op til det gamle Animals’ status, så er der megen god musik at finde hos Burdon og Co.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

43 har læst indlægget
14,678