Gode råd til ungdommen

9. februar 2020

Jeg har altid (?) haft det sådan, at jeg ikke ville lytte til voksnes “gode råd”. Og jeg har også selv forsøgt at holde mig tilbage med at give “gode råd” til andreog forsøgt at knibe uden om, når jeg en enkelt gang er blevet bedt om et livsråd. Det kom jeg til at tænke på, da jeg faldt over Patti Smiths forsøg på at dele ud af sin livserfaring til ungdommen. Ikke at hun siger noget forkert eller uheldigt. I værste fald er det banaliteter, der kommer ud af hendes – og andre rådgiveres – munde. Og det er nok det, der begrunder min holdning. At mange af de råd, man kan give, vil være noget, andre mennesker selv vil kunne opleve gennem deres rejse i livet. Men ok, hun er en klog kone og sympatisk i sit forsøg på at gøre ungdommen til en udvalgt ungdom med et særligt ansvar.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

14 har læst indlægget
14,753