Aldrig fortærsket: God only knows

12. februar 2020

Ja, der er sange, der aldrig bliver fortærsket. Man kan lytte til dem i det uendelige, og de tager ikke skade af, at naboen synger den i brusebadet eller at nogen fløjter den og rammer tonerne skævt. Og sådan er det med Beach Boys’ “God only knows”, som jeg nævnte i går og straks fik til at køre non-stop derinde i den grå grødede masse (eller grødmassen, om du vil). Og jeg forstår godt at den hæderkronede public service-mediekoncern BBC valgte at genindspille lige netop den sang, da man i 2014 lancerede tjenesten BBC Music. Med en perlerække af kunstnere – fra Pharrel over Elton John og videre til bl.a. Chrissie Hynde. Ikke at BBCs version lægger alen til originalen eller overgår den – næh, det er nok umuligt – men den ødelægger heller ikke noget ved den, men hylder den bare.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

9 har læst indlægget
14,225