The Royal (igen): Capacs eget lydspor til serien

23. februar 2020

Ansporet (eller måske snarere: provokeret) af en reklamemail fra Amazon med en cd med musik fra den her ofte omtalte britiske tv-serie Landsbyhospitalet (The Royal), der pt. vises igen på DR og nærmer sig sin afslutning, så har jeg besluttet at begynde at lave min egen playliste fra serien. For som sagt tidligere, så er de oplysninger man finder (bl.a. på den omtalte cd) langt fra dækkende for, hvad man kan høre i afsnittene. Så derfor begynder jeg at bygge et lydspor op på Youtube, så alle interesserede kan følge med og måske – det håber jeg – finde musik, de kan lide og måske ikke selv kunne huske titlen på. Her er adressen – og den er fuldt offentlig: https://www.youtube.com/watch?v=1mu7MPJRNHU&list=PLooDcviYwHTHE2fBh8Qr b9ECvEwjaLHBR. Link. Foreløbigt er der kun første sæson, sådan cirka (man skal jo lige i gang…).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

4 har læst indlægget
13,982