Dagens loppe: David Byrne – Look into the Eyeball

29. juni 2008

Siden David Byrne forlod det stilskabende, unikke band Talking Heads i 1991 har han i omegnen af femten soloplader, plus det løse i form af diverse samarbejdsprojekter. I 2001 udkom Look Into The Eyeball. Det fleste Windows XP-brugere kender – eller har mulighed for at kende – albummets singleudspil “Like Humans Do”, der nemlig udgør et af de musikeksempler, som Windows Media Player har med.
Ellers er det et umiskendeligt David Byrne-udspil. Stemmen, de finurlige, lettere absurde tekster og den musikalske stil, der ikke ligger langt fra Talking Heads’ dansante rock’n roll – hvis man et øjeblik abstraherer fra alle de world-music-ingredienser, der er tilsat… Fin plade.

Like Humans Do

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

  1. Betina kommentarer:

    Jep – det er en af mine favoritter.
    Jeg har fulgt David Byrne i tykt og tyndt siden Roskilde i 1992- siden da har jeg måtte eje alt hvad han har lavet og laver.

    Manden er genial og et multitalent.

  2. capac kommentarer:

    @Betina: :-D

Skriv en kommentar

247 har læst indlægget
14,686