Udvendige airbags

29. juni 2008

En af dagens mere underholdende nyheder går på, at bilerne fremover skal forsynes med udvendige airbags. Baggrunden er alvorlig nok. Dusinvis af danske cyklister bliver hvert år dræbt af biler. Og erfaringer fra blandt andet Holland tyder på, at sådanne udvendige stødpuder kan reducere antallet af trafikdræbte cyklister. Vi vil gerne supplere med et lige så konstruktivt og nok også billigere forslag: Udvendige airbags til cyklister. Nu, hvor det alligevel er blevet moderne med nazi-lookalike-cykelhjelme, så kunne vi udstyre cyklisterne med en luftpude som den ovenfor.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

  1. c bagger kommentarer:

    Det næste bliver vel faldskærme i elevatorerne.

  2. capac kommentarer:

    @cbagger: Uden tvivl!

Skriv en kommentar

222 har læst indlægget
12,456