Virusmættet… og klar til noget rock

19. marts 2020

Da jeg i går aftes fik nok af virus-information-over kill, som medierne udsætter os for (jo, jeg husker at vaske hænder og ansigt, holder mindst to meters afstand til andre end min hun, holder mig mestendels indendøre og følger med i myndighedernes instrukser og vejledninger), så zappede jeg over på kanalen TV2 Charlie. Den skulle jo efter sigende være skræddersyet til min generations segment. Og jeg landede lige i et program med den gamle mediefigur Michael Meyerheim, der af en eller andet årsag har fået sit eget program, hvor han snakker med kendte mennesker. Og så var det, at Billy Cross dukkede op – i anledning af mandens 50 års jubilæum som musiker. Som Billy sagde, så startede han som professionel som 15-årig. Og så fik han lov til – uden så megen snak – at give to numre sammen med Jan Glæsels orkester. Så var den aften reddet. Og som fruen sagde fra sofaens dyb: Så kan de der x-factorere godt gå hjem og lægge sig… Hørt, hørt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

2 har læst indlægget
13,997