Gabriel “Gabi” Delgado-López er død – 61 år

24. marts 2020

Gabriel Hvem, spørger du måske!? Gabi dannede sammen med Robert Görl Deutsch-amerikanische Freundschaft, der var forløber for og siden en væsentlig del af den nye tyske bølge, Neue Deutsche Welle. Gabi kom fra Spanien til Tyskland med sin familie som otteårig, og efter at have spillet i diversen punkbands dannede han sammen med Robert Görl D.A.F. i 1978. D.A.F. udgjorde også Kurt Dahlke, Wolfgang Spelmanns og Michael Kemner, og sammen med Kraftwerk og Can er D.A.F. det mest indflydelsesrige band i den periode og drivkraften bag den nye tyske bølge. Gabi nåede at indspille otte album med D.A.F. Hertili skal lægges nogle soloplader og plader med andre musikere. Det vides ikke i skrivende stund, hvad dødsårsagen var.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

5 har læst indlægget
14,133