Elvis og Radiserne

30. marts 2020

Some piano, siger Trine, fordi der ikke kan sættes en højtaler direkte på klaveret. Men det er jo et analogt klaver, der er en vigtig, drivende kraft i Elvis’ “All shook up”, som The Peanuts her kaster sig over. Da jeg var dreng hed de på dansk Radiserne, og de var vældig populære, både som tegneserie i aviser, bøger m.m. Og som – da det skete – tv-serie. Vi elskede Radiserne og havde alle vores favoritter. Jeg havde en svaghed for Søren Brun (Charlie Brown), der var let at identificere sig med. Men også Rumle, drengen, der altid støvede og var lidt småbeskidt kunne jeg relatere mig til. Og så var der selvfølgelig hunden Nuser (Snoopy), der var Søren Bruns alter ego og seriens kritiske punkt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

7 har læst indlægget
14,148