Torben Bille – 30.08.1949 – 12.04.2013

12. april 2020

Syv år er gået, siden Torben Bille døde. Her ses som tekstforfattende medlem af Hair, som han var

meget stolt af at have været en del af. Men ellers var det jo pennen, skrivemaskinen og computeren, der var hans vej til musikken. Forleden fyldte Rock Nalle 77 år, hvilket er helt utroligt, når man betænker det liv, han har haft. Og på denne dag kan vi passende genlæse Torbens portræt af Roland Lyhr Sørensen, bedre kendt som Rock Nalle. Læs med her.

“For tyve år siden ville det have været dumdristigt at sætte penge på, at Nalle alias Roland Lyhr Sørensen ville overleve sin 70 års dag. Dengang hutlede han sig igennem den odenseanske midtby med udstrakt hånd og ordene: »Gi’r du en mønt til en gammel rockstjerne?« En fedmeoperation havde ført til en heroinafhængighed, som fik Nalle til at forsøge at begå selvmord.[…]”

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

30 har læst indlægget
14,758